Välkommen till oss!

Jag heter Maggan (Malgorzata) och bor i Stockholm (Farsta) tillsammans med min sambo och tre älskade Springrar. Jag har alltid älskat djur och har haft hundar hemma hela livet liv.

Sedan jag flyttade till Sverige 1994 då hade jag ingen möjlighet att skaffa egen hund och det var den tråkigaste perioden i mitt liv. 2005 tog jag steget och köpte min första Engelsk Springer Spaniel Chico och ett år efter kom nummer två Alma (numera finns hon i hundhimlen). Alma gick bort efter lång kamp mot olika sjukdomar men under hennes korta liv har hon hunnit lära oss otroligt mycket om den underbara rasen och innan jag ens misstänkte att hon skulle lämna oss plötsligt bestämde jag mig för att skaffa en tik till.

En vecka efter Almas bortgång har vi fått hem vår lilla älskade Luna som har hjälpt oss med sin närvaro i den svåra sorgliga tiden. Hon tog våra hjärtan med storm...och jag fick styrka för att sätta i gång med träning,olika kurser och utställning där vi lyckades väldigt bra. Luna har otroligt underbart temperament och otroligt stort arbetsvilja vilka hon har ärvt efter sina fantastiska föräldrar.Januari 2014 har vi ökat vår flock med lilla Blanca.